Inici Empresa Contacte Català Castellano
 
Futuràlia Tècnics és una empresa de serveis de tecnologia informàtica i comunicacions creada l’any 2001, amb el propòsit de donar servei tècnic professionalitzat tant a empreses com a clients particulars.

Des de l’inici estem assumint la representació tècnica de diferents empreses del sector, especialment en l’àmbit de les operadores, amb l’objectiu de treballar per millorar-ne la imatge. Algunes de les operadores amb les quals col·laborem són British Telecom, Colt, Orange, Al-pi, Telefónica Data…

També participem en projectes d’ampliació i/o renovació d’equipament informàtic. Empreses tan significatives com El Corte Inglés, La Caixa, Deutsche Bank, Bankinter, Caixa Terrassa, Caprabo, Correus i Gas Natural, entre altres, ja han confiat en nosaltres per aquest tipus de serveis.

Així mateix, organismes oficials com l’INEM, l’Agència Tributària, la Seguretat Social o la Delegació del Govern són entitats que també han comptat amb els nostres professionals.

La nostra experiència i coneixements en el sector de les noves tecnologies ens permeten oferir-li nous productes que el puguin ajudar en el seu treball diari, des de l’assessorament, passant per la comercialització i fins a la seva posada en marxa.

Per a nosaltres és molt important donar una imatge de professionalitat, per això tenim clar que primer hem d’escoltar per després poder donar una solució adequada a les seves necessitats.

 
Inici  -  Contacte  -  Mapa Web  -  Empreses relacionades